Reciklirani Samsung Galaxy Note 7 od naredne sedmice u prodaji

Kompanija Samsung saopštila je da će povučeni telefoni "Galaksi nout 7" (Galaxy Note) biti reciklirani i da će se od naredne nedelje naći u prodaji.
Reciklirani Samsung Galaxy Note 7 od naredne sedmice u prodaji
Foto: Pixabay
U saopštenju se navodi da će "Galaksi nout FE", ranije povučeni telefoni koji u sebi imaju nekorišćene delove, u petak biti u prodaji po ceni od 611 dolara, što je oko tri četvrtine originalne cene.
 
Jedan od najskupljih Samsungovih modela, "Nout 7" pre oko godinu dana dva puta je povlačen iz prodaje zbog izveštaja da su baterije podložne pregrevanju i paljenju.
 
Vazduhoplovne službe širom sveta su zabranile te telefone na letovima i Samsung je potrošio milijarde dolara na povlačenje telefona i ispravke. Samsung je za probleme sa baterijama okrivio dizajn i proizvodnju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija