VIDEO: Napravljen kačket sa zvučnicima

Američka kompanija Atari proizvela je kačket sa zvučnicima koji su ugrađeni na štitniku.
Kačket ima i mikrofon te Blutut uređaj koji može da se poveže mobilnim telefonom radi puštanja i slušanja muzike.
 
Iako Atari smatra kako bi svi kačketi u budućnosti trebalo da imaju ovakve dodatke, mnogi se ne slažu s tim. Atari je najavio da će nastaviti da unapređuje izgled kačketa dok u potpunosti ne uspeju da sakriju zvučnike, mikrofon i Blutut.
 
Ovaj kačket u suštini funkcioniše kao i svaki drugi Blutut zvučnik, samo što ga možete nositi na glavi. Dovoljno je da pritiskom na jedno dugme uključite Blutut i povežete kačket s vašim telefonom. Svaki zvuk s uređaja se potom reprodukuje na zvučnicima koji su smešteni ispod štitnika na kačketu.
 
Kačket-zvučnik, kako su ga zvanično nazvali u Atariju, još nije u prodaji, ali svi koji žele da ga isprobaju mogu da se registruju kao početni testeri. Jedan od testera kojem je na kućnu adresu dostavljen kačket je Marke Dragon. On je na Jutjubu podelio video upoznavanja o specifikacijama kačketa.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija