Fejsbukov TV servis stiže u avgustu

Fejsbukov TV servis bi, prema navodima agencije Bloomberg, trebalo da postane dotupan za oko dve nedelje.
Od TV partnera, vlasnika programa koji će biti emitovani, već je zatraženo da dostve prve epizode svojih programa. Radi se o jeftinijim programima koji će se emitovati u kraćim epizodama, u trajanju od 5 do 10 minuta. 
 
Neke od partnerskih medijskih komapanija Facebooka u ovom projektu su Nine Media, BuzzFeed, ATTN i Vox Media. Zvaničnici Facebooka, međutim, odbili su da daju svoj kometar ove informacije. 
 
Planirano je da budući TV sadržaji budu emisije u trajanju od 20 do 30 minuta, čija produkcije će u potpunosti biti Facebookova. 
 
Prve TV emisije na Facebooku je trebalo da se pojave u junu, ali su naknado pomerene za avgust. Upućeni izvori navode da bi moglo da bude još odlaganja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).