WhatsApp omogućio šarene statuse kao na Facebooku

WhatsApp je omogućio korisnicima da postavljaju statuse sa raznobojnim pozadinama, baš kao što je to nedavno uradio i Facebook, potvrdio je portparol ove društvene mreže.
WhatsApp omogućio šarene statuse kao na Facebooku
Foto: Pixabay
Pored tekstualnih statusa sa pozadinama u bojama, na WhatsAppu je sada moguće postaviti i fotografije ili video sadržaje, što dosad korisnici nisu mogli. Tako sada prilikom postavljanja statusa, korisnici WhatsAppa mogu izabrati font, boju pozadine i nalepiti linkove stranica.
 
Facebook, koji inače poseduje WhatsApp, prvi je počeo da testira šarene statuse u decembru prošle godine, pre nego što su postali dostupni svim korisnicima u martu ove godine. WhatsApp je nove opcije testirao početkom ovog meseca.
 
Raznobojne pozadine na statusima kreirane su s ciljem povećanja angažmana korisnika ovih društvenih mreža. Dok mnogi smatraju kako su šareni statusi poprilično iritantni, Facebook očito veruje da oni imaju pozitivan uticaj, s obzirom da je počeo da ih ugrađuje u njegove aplikacije.
 
WhatsApp je danas saopštio još jednu novu informaciju, a to je da će statusi na ovoj društvenoj mreži odsad biti vidljivi i na web stranici WhatsAppa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija