Facebook uvodi novu opciju

Najnovija opcija društvene mreže Facebook je mogućnost ubacivanja životopisa kao dela profila, čime je Facebook krenuo u bitku s LinkedInom.
Facebook uvodi novu opciju
Foto: Pixabay
Opcija ubacivanja životopisa u profil na Facebooku najavljena je putem niza screenshotova objavljenih na društvenim mrežama. Ukoliko dobije zeleno svetlo, ovo Facebook postavlja kao direktnog konkurenta Linkedinu, društvenoj poslovnoj mreži.
 
Funkcija omogućuje korisniku Facebooka da ispiše dosadašnje profesionalno iskustvo i obrazovanje, kontaktne informacije, sliku i druge informacije - isto kao na Microsoftovom Linkedinu. Unos životopisa kao deo Facebook profila nije nešto novo. Veliki broj ljudi ispisuju dosadašnje radno iskustvo i obrazovanje na Facebooku.
 
Nova funkcija kombinuje sve relevantne informacije u jedinstveni profesionalni paket koji je odvojen od ličnih fotografija, statusa i drugih objava koje mnogi ne žele da dele s trenutnim i budućim poslodavcem.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Mask tužio Open AI i Sema Altmana

Ilon Mask tužio je kompaniju OpenAI i njenog izvršnog direktora Sema Altmana, tvrdeći da su napustili prvobitnu misiju startapa da razviju veštačku inteligenciju za dobrobit ljudi, a ne za profit.