Kućno zvono optočeno dijamantima, safirima i zlatom košta 100.000 dolara

Kompanija Ring koja se bavi proizvodnjom uređaja za domaćinstvo predstavila je ograničeni model kućnog zvona koje košta čak 100.000 dolara.
Zvono poseduje kameru, a ukrašeno je zlatom, dijamantima i safirima. Tačnije, u izradi zvona Ring Elite Crown Jewel je iskorišćeno 2.077 safira, 40 dijamanata i ploča od 18-karatnog zlata. Sve je to napravila draguljarnica Bijan Jewelry.
 
Skupoceno zvono je bazirano na modelu Video Doorbell Elite, tankom modelu s vrhunskim mogućnostima poput HD nadzora i infracrvenog noćnog vida. To zvono se prodaje po ceni između 450 i 500 dolara, ali luksuzne dekoracije su cenu povećale na 100.000 dolara.
 
Ring će prodati svega 10 zvona, a sva sredstva će biti donirana britanskim organizacijama koje se zalažu za smanjenje kriminala.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija