Instagram omogućio korisnicima da se pridruže liveu svojih prijatelja

Društvena mreža Instagram je uvela novu mogućnost svojim korisnicima, a to je pridruživanje liveu.
Instagram omogućio korisnicima da se pridruže liveu svojih prijatelja
Foto: Pixabay
Nakon što je tokom leta obavljeno testiranje, a u oktobru usluga pridruživanja liveu omogućena određenom broju korisnika, društvena mreža Instagram je zvanično uvela opciju korisnicima da pošalju zahtev i pridruže se liveu druge osobe.
 
Instagramov live omogućava korisnicima da prate live drugih ljudi i da šalju reakcije i pišu komentare, a novi update je omogućio korisnicima da prilikom svog livea dodaju dugme, koje omogućava njihovim pratiocima da pošalju zahtev i pridruže se tom liveu.
 
Kada osoba prihvati deljenje livea, onda se ekran deli na pola, horizontalno i vertikalno, tako da ostali korisnici mogu da gledaju dva livea istovremeno.
 
Instagram trenutno podržava zajednički live za dve osobe, a važno je napomenuti i da osobe koje vi ne pratite ne mogu da učestvuju u vašem zajedničkom liveu. Takođe, dugme za slanje zahteva možete ugasiti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija