Sada svako može da blokira Marka Zakerberga na Facebooku

Blokirati Marka Zakerberga na Facebooku je bilo nemoguće i to je bila jedna od zanimljivijih činjenica o najpopularnijoj društvenoj mreži. Ipak, tome je nečujno došao kraj.
Facebook je, bez ikakvog saopštenja ili nešto slično, odlučio da ukine takav tretman najviše rangiranih osoba u hijerarhiji firme i dozvoli korisnicima širom sveta da ih blokiraju ako to žele.
 
Facebook je tvrdio kako nije reč o nameri nego da je problem ležao u grešci koja je nastala zbog prevelikog broja blokada pojedinih korisnika. Kada jedan profil blokira prevelik broj ljudi, onda blokada prestaje da funkcioniše.
 
Izgleda da je tome došao kraj. Krajem ove sedmice, čelnik kompanije The Next Web Met Navara objavio je na Twitteru kako je uspešno blokirao tvorca Facebooka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija