Google će uskoro odgovarati na poruke za nas

Google-ova tastatura Gboard za uređaje s iOS i Android operativnim sistemima sadrži mnoštvo korisnih funkcija, ali uskoro će dodati jednu koja bi se korisnicima mogla najviše sviđati - Smart Reply.
Google će uskoro odgovarati na poruke za nas
Foto: Pixabay
Opcija Smart Reply znači da će Google kucati poruke za nas. U slučaju kad ne možete odgovoriti na neku poruku ili ne znate šta biste napisali, Google će vam ponuditi nekoliko opcija odgovora i olakšati konverzaciju. 
 
Na ovaj način, na poruke ćete moći da odgovorite brže i efikasnije, što će naročito služiti onima kojima posao nalaže svakodnevnu komunikaciju s ljudima.
 
Gboard tastatura već je dostupna za nekoliko Googleovih aplikacija kao što su Gmail ili Allo. Međutim, u novoj verziji s opcijom Smart Reply biće kompatibilna s raznim aplikacijama za razmenu poruka, uključujući Hangouts, Android Messages, Facebook Messenger, Messenger Lite, WhatsApp, Snapchat i Tencet.
 
Ovakvim opcijama, poput Smarty Reply, tehno stručnjaci žele da smanje potrebu za kuckanjem i svedu korišćenje aplikacija upotrebom samo jedne ruke. 
 
Oni koji su već koristili Smart Reply na Gmailu kažu kako do pet puta brže odgovaraju na e-mailove. Pored toga što skraćuje vreme odgovaranja na poruke, Smart Reply će skratiti i vreme koje provodite razmišljajući o tome šta biste odgovorili.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija