WhatsApp omogućio brisanje poruka sat vremena nakon slanja

WhatsApp je promenio opciju brisanja poruka koju je nadograđivao krajem prošle godine.
WhatsApp omogućio brisanje poruka sat vremena nakon slanja
Foto: Pixabay
Tako sada korisnici ove mreže mogu da izbrišu poslate poruke i više od sat vremena nakon slanja, što se ranije moglo u roku od samo sedam minuta.
 
Tačnije, pišu strani mediji, nadograđena verzija WhatsAppa dozvoljava korisnicima da brišu poruke sat, osam minuta i 16 sekundi nakon slanja. Na ovaj način produženo je vreme koje korisnici imaju za brisanje poruka koje pošalju greškom. Poruke će nakon brisanja potpuno nestati iz razgovora.
 
WhatsApp nema opciju tajne konverzacije kao što to imaju njegovi rivali na kojima je moguće imati privremene razgovore koji se neće sačuvati na uređajima korisnika. 
 
Za novu mogućnost brisanja poruka potrebno je imati najnoviju verziju aplikacije instaliranu na mobilnom uređaju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija