Sony potvrdio da radi na PlayStation 5

Konzola PlayStation 4 se polako bliži kraju svog životnog ciklusa, a kompanija Sony je sada zvanično potvrdila da radi na konzoli PlayStation 5.
Sony potvrdio da radi na PlayStation 5
Foto: Pixabay
Rad na novoj konzoli je potvrdio predsednik i direktor Sony Interactive Entertainmenta Šon Lejden u intervjuu za Golem.de, a predsednik Sonyja Keničiro Jošida je takođe kazao da kompanija razvija novu generaciju konzole govoreći za "Financial Times".
 
U maju je direktor Džon Kodera za Wall Street Journal rekao da PS5 ne treba očekivati barem do 2021. godine, ali su se potom pojavili izveštaji da bi konzola mogla da se pojavi čak i u vreme Božića naredne godine, ranije nego Xbox 2.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija