Građani sprečili naručeno ubistvo u Podgorici

Podgorička policija sprečila je jutros likvidaciju Nikšićanina Radojice Zekovića, navodno bliskog "kavačkom klanu" i uhapsila pripadnika "škaljarskog klana" 25-godišnjeg Beranca Dejana Deletića.
Kako javljaju "Novosti", on je zajedno sa sugrađaninom Milanom Lješnjakom, za kojim se još traga, u subotu nešto posle 8 sati u podgoričkom naselju Zabjelo postavio 900 grama eksploziva ispod "golfa petice" koji je u poslednje vreme koristio Zeković. On služi kaznu od 17 godina zatvora zbog dvostrukog ubistva, a u petak je izašao na slobodan vikend.
 
Osumnjičeni Deletić i Lješnjak su telohranitelji Podgoričanina Stevana Stamatovića, navodnog člana škaljarskog klana.
 
Policiji su građani prijavili da se dva lica sumnjivo ponašaju na parking-prostoru u Ulici 27. marta u naselju Zabjelo u Podgorici.
 
"Patrola CB Podgorice je odmah upućena na lice mesta. Ova dva lica su se, čim su primetili policijske službenike, dala u bekstvo. Usledila je potera za njima i nakon par minuta jedan od njih, D. D. je sustignut i lišen slobode, dok se za drugim licem traga", saopšteno je iz policije.
 
A da su spremali likvidaciju tako što će aktivirati eksploziv kada automobil bude u pokretu, ukazuju i dokazi koje su istražitelji pronašli na parkingu zgrade pored crnog "golfa" podgoričkih registarskih oznaka.
 
U ratu škaljarskog i kavačkog klana do sada je ubijeno 13 osoba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.