Napad nožem u metrou, dvoje mrtvih

Dve osobe su ubijene, a jedna je povređena u napadu nožem u metrou u američkom gradu Portlandu, nakon što je jedan muškarac rasistički vređao dve žene od kojih je jedna nosila hidžab, saopštila je policija.
Policajci su uhapsili muškarca koji je bežao, javili su lokalni mediji, dodajući da policija i dalje utvrđuje identitet tog čoveka i osoba koje je napao.
 
Nasilnik je pre napada povišenim glasom govorio o mnogim temama koristeći govor mržnje, a zatim se usredsredio na žrtve, naveli su američki zvaničnici.
 
Jedna osoba je preminula na licu mesta, a druga u bolnici. Treća žrtva napada odvedena je u bolnicu, ali nije u životnoj opasnosti.
 
Za sada nije poznato da li napadač ima psihičke probleme ili je bio pod uticajem droge ili alkohola.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet