Kinez nožem napao prolaznike, dvoje mrtvih, 18 ranjenih

Dve osobe su ubijene, a 18 povređeno na jugu Kine u provinciji Guejdžou, kada je razjareni muškarac (30) za koga se veruje da ima psihičke probleme, nožem napao građane.
Kinez nožem napao prolaznike, dvoje mrtvih, 18 ranjenih
Foto: Pixabay

Prema pisanju kineskih državnih medija, on je nakon napada uhapšen.

Sve žrtve napada su odmah prebačene u bolnicu, međutim dve su preminule.

Napadi nožem nisu neuobičajeni u Kini. U januaru ove godine, naoružani muškarac je kuhinjskim nožem povredio 11 dece na igralištu na jugu autonomnog regiona Guangksi, a u februaru prošle godine napadač je nožem povredio 10 dece u Haikou u provinciji Hainan, a potom počinio samoubistvo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.