Pacijentkinji izvadio 22 zdrava zuba i ugradio joj loše mostove

Stomatolog u ruskom gradu Sankt Peterburg optužen je da je jednoj ženi izvadio 22 zdrava zuba kako bi pribavio nelegalnu materijalnu korist.
Pacijentkinji izvadio 22 zdrava zuba i ugradio joj loše mostove
Foto: Pixabay
Zubar, koji je optužen za prevaru, ne samo da je 43-godišnjoj ženi izvado zdrave zube, već joj je ugradio i mostove "neodgovarajućeg kvaliteta", navodi se u saopštenju tužilaštva. Ruski stomatolog je ovaj zahvat pacijentkinji naplatio oko 15.000 dolara.
 
Istražitelji veruju da slučaj 43-godišnje Ruskinje nije jedini, već da je isti stomatolog počinio više takvih krivičnih dela i sada traže njegove ostale pacijente.
  • Čučuk Stana

    30.05.2017 15:26
    Ima takvih i kod nas! U Njegoševoj ulici čini mi se da je dr Vajagić...pre petnaestak godina zbog bolesnog jednog zuba govorio da treba da izvadim svojih dvadeset i osam...daće povoljno na rate! Možda sam izgledala naivno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet