Stigla dva miliona pitanja građana za Putina

Ruski predsednik Vladimir Putin počeo je da odgovara na pitanja građana, u okviru tradicionalne "Direktne linije" koju uživo prenose mnogi mediji.
Ruske agencije prenose da je ove godine za Putina stiglo između 1,8 i dva miliona pitanja.
 
Prvo pitanje odnosilo se na ekonomsku krizu u Rusiji, a Putin je istakao da je ekonomija države izašla iz recesije. On je, međutim, izrazio zabrinutost, jer se poslednjih godina povećao broj građana koji žive ispod granice siromaštva i da je u pitanju 13,5 odsto ljudi.
 
Ovo je petnaesta "Direktna linija sa Vladimirom Putinom".
  • mrva

    15.06.2017 13:22
    Zato bi mali alek odgovorio na svih 2 M pitanja istovremeno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.