Bura na Jadranu: Avioni preusmereni, zabranjen saobraćaj za autobuse

Jaka bura na hrvatskom delu jadranske obale izazvala je velike probleme u saobraćaju.
Zbog bure, na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, zabranjen je saobraćaj za autobuse na sprat, vozila sa kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila sa natkrivenim teretnim prostorom, saopštio je danas Hrvatski auto klub i upozorio na mogućnost odrona zemlje i kamenja u Lici, Gorskom Kotaru i Slavoniji.
 
HAK je upozorio vozače da zbog klizavih i vlažnih kolovoza prilagode brzinu.
 
Hrvatski mediji pišu i da je zbog jake bure avion Kroacija erlajnsa na letu iz Zagreba prema Dubrovniku sleteo u Rim jer na zagrebački aerodrom nije mogao da se vrati zbog "manjka ljudi za prihvat aviona".
  • Da

    18.06.2017 07:41
    Kroacija erlajns
    Krajnje je vreme da se ovakvo seljače jezikom izmeni. Vreme je da modernizujemo pravopis. A ćirilicu da ostavimo u prošlom veku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet