Tinejdžerka poginula jer nije razumela loš engleski instruktora

Španski sud je danas saopštio da je moguće da je loš engleski jezik instruktora bandži džampinga izazvao nesreću u kojoj je pre dve godine poginula tinejdžerka iz Holandije.
Tinejdžerka poginula jer nije razumela loš engleski instruktora
Foto: Pixabay
Tada je, kako su preneli mediji, poginula Vera Mol (17). Instruktor joj je rekao "no jump" umesto "don't jump" (ne skači), što je Vera mogla vrlo lako da razume kao "now jump" (skoči sada).
 
Nesreća se dogodila u avgustu 2015. godine na 32 metara visokom vijaduktu, a prilikom skoka tinejdžerka nije bila ni vezana konopcem, preneo je AP.
 
Sud je naveo da je bandži džamping zabranjen sa vijadukta, kao i da Holanđanka nije imala dozvolu roditelja da se bavi tim sportom.
 
Datum suđenja tek treba da bude određen.
  • Jose Mendoza

    27.06.2017 17:10
    Ako ti kazu da skocis u bunar, hoces li skociti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet