Sedmoro povređenih u granatiranju Damaska, pogođena i ambasada Rusije

Sedam osoba povređeno je u granatiranju Damaska, a dve granate pogodile su ambasadu Rusije, u kojoj niko nije povređen.

Jedna granata je pala na zgradu ambasade, a druga u neposrednoj blizini. U ambasadi niko nije povređen, a pričinjena je velika materijalna šteta.

Sirijski pobunjenici, koji i dalje drže pod kontrolom neka predgrađa Damaska, do sada su više puta granatirali rusku ambasadu.

Sirijska opservatorija za ljudska prava, sa sedištem u Londonu je saopštila da je u sedmogodišnjem građanskom ratu poginulo oko 475.000 ljudi, od čega 99.617 civila.

U saopštenju se navodi da su poznata imena 331.765 poginulih, a preostalih više od 140.000 još nisu identifikovani.

  • ja

    16.07.2017 21:22
    Perfidna provokacija. Sada će Putin morati za pobunjenike da priredi minimum pakao, kako ne bi izgubio autoritet, a onda će Ameri imati izgovor da brane demokratsku opoziciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).