Admiral spreman za nuklearni napad na Kinu ako Tramp naredi

Komandant Pacifičke flote SAD, admiral Skot Svift, rekao je da bi sledeće nedelje izvršio nuklearni napad na Kinu ako bi američki predsednik Donald Tramp to naredio.
General Svift je istovremeno, u obraćanju na bezbednosnoj konferenciji na australijskom Nacionalnom univerzitetu posle zajedničke vojne vežbe SAD i Australije, upozorio da vojska nikada ne sme da otkaže poslušnost svom komandantu.
 
On smatra da je, ako vojska pređe pod civilnu kontrolu, "onda to zaista značajan problem".
 
Na pitanje iz publike da li bi iduće nedelje izveo nuklearni napad na Kinu kada bi Tramp tako naredio, Svift je rekao: "Odgovor bi bio - da".
  • White Power

    27.07.2017 14:30
    Nonsens
    Da li iko od rusofilicara zaista zivi u zabludi da bi ovaj svet bio ista bolji kada bi sva moc koju ima Amerika, bila u rukama Smrdije, na primer?!
  • dule

    27.07.2017 13:59
    Ispod šlema mozga nema.


    I ne treba da bude, takvo zanimanje.
  • MM

    27.07.2017 13:49
    Ova vest je u rangu da će posle utorka osvanuti sreda. Ne Kinu, mesec bi napali ako im se ćefne i ako tako ima nafte i ako su ih pogledali popreko. Kancer sveta se odavno nalazi između Kanade i Meksika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet