VIDEO: Preživela pad automobilom sa sedmog sprata

Kristi Bovmer (49), koja je svojim BMW-om sletela sa sedmog sprata jedne garaže u Ostinu, u Teksasu, oporavlja se od povreda i najavljuje tužbu protiv vlasnika objekta.
Bovmer je tešku nezgodu doživela u julu, kada je prilikom parkiranja u garaži slučajno ubrzala svojim automobilom, probila žičanu ogradu i nakon pada sa sedmog sprata udarila u asfalt prednjim delom vozila, koje se zatim prevrnulo na krov. 
 
Trenutak kada je BMW 328i kabriolet udario u tlo zabeležile su sigurnosne kamere, a na snimku se vidi da su nesrećnoj ženi brzo pritekli u pomoć radnici sa obližnjeg gradilišta. Bovmer je zatim prevezena u bolnicu gde su joj konstatovane teške povrede kičme, noge i grudne kosti, kao i unutrašnja krvarenja. 
 
Ona je najavila da će podneti tužbu protiv vlasnika garaže jer ograda nije bila dobro obezbeđena.
 
Inače, sličan incident u istoj garaži dogodio se i u septembru 2016. kada jedan 24-ogodišni vozač svojim automobilom probio ogradu na najvišem nivou objekta, a od pada ga je spasila upravo žičana ograda koja je zadržala njegov SUV da ne padne sa ivice.
 
 
  • Asas

    15.08.2017 14:51
    Vladan
    Postoji 328i cabriolet
  • Vladan

    15.08.2017 13:20
    Nepostoji BMW 328i kabriolet. Moze biti samo 428i. Nije toliko bitno, ali ne moze da skodi.
  • VP

    15.08.2017 13:01
    Ne postoji nacin...
    Ne postoji nacin da efikasno zastitis objekat od budale !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.