Roditelji i sin upali u vulkanski krater

Italijanski bračni par i njihov 11-godišnji sin poginuli su nakon što su upali u vulkanski krater u blizini južnog grada Napulja, saopštili su lokalni zvaničnici.
Njih troje su, zajedno sa još jednim članom porodice - sedmogodišnjim dečakom koji je preživeo - bili u obilasku Solfatare, jedne od glavnih atrakcija popularne turističke oblasti Kampi Flegrei, tridesetak kilometara istočno od Napulja.
 
"Još uvek pokušavamo da ustanovimo šta se dogodilo. Oni su preskočili bezbednosne barijere i upali u rupu", rekao je zvaničnik parka Kampi Flegrei. Italijanski mediji navode da je 11-godišnji dečak prvi upao u krater preskočivši barijere, a potom je upao i njegov otac, a zatim i majka, u pokušaju da ga spasu.
 
Samo je sedmogodišnji član porodice ostao iza ograde, a nakon incidenta pronađen je u šoku.
 
Kampi Flegrei je oblast sa više od 30 vulkanskih kratera.
  • Glava

    13.09.2017 12:31
    hah
    Zar nema lepsih i bezbednijih mesta za obilazak, botanicka basta i sl...?
  • Novosadjanin

    13.09.2017 07:27
    "eee"
    Kakav si ti konj!
  • eee

    12.09.2017 20:41
    brate neka su kad idu gde im mesto nije. ljudi nevolje .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.