Maduro: Jedite zečeve za pobedu nad imperijalističkim silama

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro poručio je svojim sunarodnicima da jedu zečeve kako bi se izborili sa ekonomskim ratom "protiv imperijalističkih sila".
Prema njegovim rečima, zečevi bi mogli da budu rešenje za građane koji nemaju drugačiji način za unošenje u organizam proteina životinjskog porekla.
 
To se dešava u momentima kada se Venecuela, nakon skoro potpune ekonomske izolacije zbog sukoba sa SAD, suočava sa glađu.
 
Maduro je rekao i da su, u okviru eksperimenta, zajednicama podeljeni zečevi, ali su ljudi odbili da ih koriste kao hranu, već su počeli da ih čuvaju i čak da im daju imena, tako da je plan propao.
  • vero

    15.09.2017 14:01
    Da, i mi imamo jednopartijski sistem. Sva ona dešavanja 2000 e, nisu ništa pronenila. Prevareni smo. Ali, ako hoćemo da promenimo, moramo se tru-di-ti.
    Može to. Rada, volje, hrabrosti, institucionalno je postavljeno
  • Imali smo mi takve

    14.09.2017 18:42
    Zlobodan i Vucic
    Tako je, stop zlim imperijalistima jer zelimo jednopartijsku diktaturu sa pet puta gorim zivotnim standardom i bez ikakvih prava i sloboda!!!
  • Komedija Parodija

    14.09.2017 18:38
    Farsa Skeč Satira Fora
    Na stranu rat između istoka i zapada...

    ...ali ovaj naš despot sve više liče na tog venecuelanskog manijaka.

    AV izjave su na isti fazon. Sada shvatam i koliko smo bili ludi da verujemo Miloševiću.
    Ali u isto vreme i prevareni, izmanipulisani i gladni, pa smo uradili kako smo uradili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet