Nema povređenih državljana Srbije u Meksiku

Prema najnovijim podacima, u razornom zemljotresu koji je pogodio Meksiko stradale su najmanje 282 osobe, 50 se vodi kao nestalo, a srušilo se pedesetak zgrada.
Prema dosadašnjim podacima, u zemljotresu nema povređenih državljana Srbije, rekla je Mirjana Kotlajić, otpravnica poslova u ambasadi Srbije u Meksiku.
 
Spasilačke ekipe i dalje tragaju za preživelima. Kako se navodi, spasilački napori usmereni su na 10 srušenih zgrada u Meksiko Sitiju, jer se veruje da u njima ima preživelih.
 
"Nećemo obustaviti potragu i nastavićemo spasavanje dok ne nadjemo poslednjeg preživelog", napisao je na Tviteru vojni komandant.
 
Ministar unutrašnjih poslova Migel Osorio Cong izjavio je da meksička vojska i policija nastavljaju sa radom, dok postoji i najmanja mogućnost da će pronaći još preživelih, a spasilačkim timovima priključili su se i civili.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.