Padobranac pao u publiku i povredio ženu i dete

Na obeležavanju Dana armije u Pragu prilikom završnog skoka padobranaca nagli udar vetra oduvao je danas jednog padobranca u publiku, pri čemu su povređeni on i žena i dete i svi su prevezeni u bolnicu, potvrdilo je češko Ministarstvo odbrane.
Padobranac pao u publiku i povredio ženu i dete
Foto: Pixabay
Dani armije na kojima se češka vojska raznim atrakcijama predstavlja javnosti privukli su u praški park Letna stotine Pražana, mahom porodica sa decom, ali zbog jakog vetra završna tačka - zajednički skok osmorice vojnih padobranaca nije izveden kako treba.
 
"Neočekivani udar vetra oduvao je jednog od padobranaca u publiku, gde je oborio ogradu i dvoje ljudi u publici. Zadobili su srednje teške povrede i na mestu im je pružena prva pomoć", kazala je za dnevnik Pravo porptarolka Češka armije Vlastimila Ciprisova.
 
Padobranac se pri nespretnom skoku ugruvao i prevezen je u Vojnu bolnicu, a u bolnici su završili i ugruvana žena iz publike i jedno dete.
 
Češka armija prikazala je danas u Pragu, pored raznih atrakcija kao što su skokovi padobranaca komandosa, pregled tehnike i vozila koje su češki vojnici koristili u poslednjih 100 godina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet