Orbanov režim ponovo u ofanzivi protiv Soroša

Mađarska vlada nastavila je kampanju protiv američkog milijardera i filantropa mađarskog porekla Džordža Soroša i njegove podrške migraciji.
Orbanov režim ponovo u ofanzivi protiv Soroša
Foto: Pixabay
Vlada je organizovala "nacionalne konsultacije", vrstu ankete koja se šalje domaćinstvima o takozvanom "Soroševom planu" koji prema navodima vlade sprovodi Evropska unija, a vodi se i kampanja preko bilborda i televizijskih reklama.
 
Goran Buldioski, direktor Soroševe Inicijative otvorenog društva u Evropi, rekao je da Soroš i njegove fondacije podržavaju koherentnije i humanije politike za razmeštanje migranata koji beže od ugnjetavanja i nasilja u svojim zemljama i da ne postoji takvo nešto kao što je globalna zavera protiv Mađarske.
 
Aktivisti opozicione partije Eđut (Zajedno) skidali su danas bilborde navodeći da vlada samo pokušava da skrene pažnju sa sopstvenih propusta.
  • Vlada

    06.10.2017 11:09
    Soroš je gromobran sa teorija zavera svih desničarskih talibana.
  • Predragg

    05.10.2017 21:51
    Neka ne brine g.Orban. Dovoljna mu je kazna sto ga je ovaj nas 3 puta ljubio. A i razgovarali su. Imace trajne posledice,garant.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.