Tramp ima podršku samo 24 odsto građana SAD

Prema rezultatima ankete koju su sproveli agencija AP i NORC Centar za istraživanje javnih poslova, samo 24 odsto građana Amerike veruje da država ide u dobrom smeru pod vođstvom predsednika SAD Donalda Trampa.
AP navodi da je ovakav rezultat istraživanja javnog mnjena nastao nakon brojnih poteza Trampa među kojima je bila pretnja ratom Severnoj Koreji, pritužbi na račun njegovog ponašanja nakon što su nedavno uragani pogodili Ameriku, i nejasnog određivanja prema pitanju belih rasista u SAD-u.
 
Sveukupno, 67 odsto Amerikanaca ne odobrava način na koji Tramp posluje u svom kabinetu, a među njima je i oko jedna trećina republikanaca, navodi agencija.
  • avavavav

    07.10.2017 23:36
    avav
    isto ko i avav
  • Trampa

    07.10.2017 23:00
    Ista situacija i kod nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.