Ubio frizera jer je bio nezadovoljan frizurom

Muškarac iz Uzbekistana koji je u Moskvi radio kao frizer izboden je nasmrt zato što mušterija posle šišanja nije bila zadovoljna frizurom, javlja Raša tudej.
Ubio frizera jer je bio nezadovoljan frizurom
Foto: Pixabay
Napadač je uhapšen, a snimak ubistva objavljen je na društvenim mrežama i izazvao je veliku buru u Rusiji.
 
Priču o tome šta se dogodilo, kao i snimak, prvi je na svom Fejsbuk profilu objavio poslanik Dume Anton Beljakov, navodeći da je jedan od njegovih prijatelja poznavao žrtvu, kao i da je bio dobar frizer.
 
Ubijeni muškarac identifikovan je kao 24-godišnji Dastan Adekanov iz Uzbekistana. 
 
Beljakov je naveo da je sukob počeo nakon što je Adekanov u četvrtak ošišao jednog muškarca i naplatio mu 200 rubalja (oko 350 dinara) što je, kako se navodi, niska cena za moskovske standarde. 
 
Međutim, muškarac je navodno bio nezadovoljan svojom frizurom, pa se u petak vratio da se žali. Osoblje je pokušalo da ga smiri i popravi mu frizuru, ali se njemu nije svidela nijedna opcija. Nekoliko trenutaka kasnije muškarac je Dastana Adekanova izvukao na ulicu i izboo ga oštrim predmetom. RT ističe da je Adekanov preminuo pre nego što je stigla Hitna pomoć. 
 
Iz policije su naveli da je pokrenuta istraga protiv 26-godišnjeg muškarca optuženog za ubistvo. U saopštenju policije se ne navode imena, ali se ističe da je ubijen 24-godišnji muškarac, da je napadač uhapšen i da je priznao ubistvo. 
  • cfgdg

    16.10.2017 14:29
    Kakav škart ljudski. Za vas je Saruman iz Mordora altruista
  • srban

    16.10.2017 10:57
    frizer
    Cao, ja imam strasnog drugara frizera Peru, on pravi frizure za 250 dinara i nikada nije imao reklamacije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet