Majka stavila dvoje dece u rernu i uključila je

Amerikanka Lemora Vilijams (24) optužena je da je ubila svoje dvoje najmlađe dece tako što ih je stavila u rernu i uključila je.
Majka stavila dvoje dece u rernu i uključila je
Foto: Pixabay
Prema nalogu za hapšenje, ta majka četvoro dece tereti se da je stavila svog dvogodišnjeg sina Ke Jounte Pena i jednogodišnjeg Ja Karter Pena u rernu u njenoj kući u Atlanti, negde između 12 sati u četvrtak i 23 časa u petak.
 
Policija je odnela šporet iz kuće Lemore Vilijams na dalja ispitivanja, a američki mediji prenose da su policajci na telima dečaka odmah primetili velike opekotine. 
 
Prema policiji koja je bila pozvana na lice mesta, Vilijamsova je pozvala oca ubijenih dečaka Džamela Pena, i to u petak uveče, kada mu je rekla da je nešto pošlo naopako i da su dva dečaka umrla. Cela njihova konverzacija vodila se preko video poziva, navode američki mediji, a preneo je Sputnjik.  Čim je video mrtvu decu na podu, Pen je pozvao policiju. 
 
 
Oni su potom u kući pronašli i trogodišnjeg sina Vilijamsove i Pena, Džamila Pena Mlađeg, nepovređenog. Najstarije dete Vilijamsove, šestogodišnja ćerka nije bila u kući. 
 
Prema rečima prijatelja i članova porodice, Vilijamsova već duže pati od mentalnih poremećaja, koji su se pogoršali nakon smrti njenog oca. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet