Raspisana poternica za Ivicom Todorićem

Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu raspisalo je poternicu za osnivačem posrnulog koncerna "Agrokora" Ivicom Todorićem.
Poternica je izdata na osnovu rešenja istražnog sudije koji je u sredu odredio istražni zatvor Todoriću, prvoosumnjičenom u slučaju "Agrokor".
 
Dalje radnje po poternici sprovodi policija u skladu sa zakonskim odredbama, navelo je tužilaštvo u saopštenju koje su preneli hrvatski mediji. 
 
Todorić se, prema pisanju hrvatskih medija, nalazi u Londonu. On je ranije izjavio da će biti dostupan hrvatskom pravosuđu, a proces protiv njega ocenio je kao politički.
 
Poternica je raspisana pošto se Todorić nije javio u pritvorsku jedinici Remetinec. Takođe, Todorić je u svom blogu tvrdio da neće prestati da se bori za istinu "koja će razobličiti montiranu političku kampanju", te se izvinio svima koji zbog njega trpe. Više o tome OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet