Banda tinejdžera u Brazilu uživo emitovala svoju smrt na Facebooku

Smrt trojice tinejdžera u Brazilu emitovana je uživo na Facebooku, objavili su u ponedeljak lokalni mediji.
Tinejdžeri su bili članovi bande i snimali su se tokom vožnje u automobilu u Rio de Žaneiru, kada je policija iz helikoptera počela da puca u njih u sklopu operacije u borbi protiv droge. Trojica od četvorice tinejdžera koji su bili u automobilu su ubijeni, a snimak incidenta je podeljen na internetu.
 
Prikazuje jednog od tinejdžera kako snima mobilnim telefonom dok se ostali smeju i šale uz glasnu muziku u pozadini. Na kraju snimka čuju se pucnjevi i mobilni pada na pod. 
 
Tinejdžeri su bili osumnjičeni da rade kao obezbeđenje u bandi koja krijumčari drogu.
 
Amnesty International je ranije ove godine upozorio na sve veće nasilje i policijska ubistva u Riju kao i druge oblike kršenja ljudskih prava. Policija je prošle godine u gradu ubila 920 osumnjičenih, dok je u 2012. zabeleženo 419 takvih smrti.  
  • Pokemon

    09.11.2017 19:35
    I treba da ih rokaju a ne ko ovaj u NS godinama sto ima tu super luksuznu vilu kod medicinske...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet