VIDEO: Automobil završio u sobi na spratu kuće

Zbog prevelike brzine, vozač je izgubio kontrolu nad automobilom, poleteo u vazduh i završio u sobi na prvom spratu kuće u južnoj Kaliforniji.
U prostoriji je prouzrokovao i manji požar, koji je ubrzo ugašen. U automobilu je bilo dvoje ljudi, a jednu su osobu iz vozila morale da izvlače spasilačke ekipe.
 
"Bio je na mestu suvozača. Bagerom smo morali da stabilizujemo vozilo, kako bismo mogli da uđemo unutra i spasimo putnika", kažu spasioci.
 
Čovek je lakše povređen i prevezen u bolnicu. U vreme nesreće, u kući nije bilo ljudi.
 
 
  • Jlp

    16.01.2018 15:05
    Neverovatno kako je uopste zavrsio na prvom spratu ?
  • BlasteR

    16.01.2018 13:36
    Fica
    Pffff... Mi to imamo u Zrenjaninu odavno :D http://lh4.ggpht.com/vkchlyFDMyunKrjiIOldELjlYFE12t-a8INlnyI8MpWXoawFFcdvyk7Pdq9WLWKkugJN-e-kBiDW5qJ2-Rw

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.