Dečak pao sa litice u Alpima i poginuo

Jedan dečak poginuo je nakon pada sa litice u francuskim Alpima, a njegov brat je preživeo pad, saopštile su francuske vlasti.
Dečak pao sa litice u Alpima i poginuo
Foto: Pixabay
Policija je navela da je nastradao trinaestogodišnji dečak, dok je njegov desetogodišnji brat odveden u bolnicu u gradu Tonon Le Ben i nije životno ugrožen.
 
Žandarmerija je saopštila da je oko 30 pripadnika policije i planinskih spasilaca tragalo tokom noći za dvoje dece i da su ih našli u nedelju ujutro u podnožju litice od 150 metara u šumi skijališta Avorija.
 
Lokalni mediji preneli su da je njihov otac pozvao policiju u subotu posle podne pošto se dečaci nisu vratili sa skijanja.
 
Deca su bila na porodičnom odmoru u Avoriji, nedaleko od granice sa Švajcarskom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet