Pretučeni na smrt zbog krađe traktorske prikolice

Više od 200 gnevnih Meksikanaca napalo je u mestu Jevaltepek policijsku stanicu iz koje su oteli četvoricu muškarca osumnjičenih za krađu traktorske prikolice i potom ih ubili, saopštile su vlasti.
Vlasti savezne meksičke države Pueble saopštile su da su meštani juče napali i zapalili policijsku stanicu, a osumnjičene za krađu pretukli na smrt, pre nego što je policija uspela da zavede red u toj oblasti.
 
Meštani, koji tvrde da su samoorganizovani, izvršavaju ubistva u Meksiku, naročito u nekim seoskim oblastima čiji stanovnici nemaju poverenja u pravosudni sistem i gde je slabo prisustvo vladinih snaga.
  • Jovica

    09.04.2018 06:40
    zakon
    Kako stvari sada stoje,nismo ni mi daleko od ovakvog resavanja krivicnih dela.Bitangama je sve dozvoljeno, samo u zatvor da idu je nemoguce. Sve je vise policajaca upleteno u razne kriminalne delat osti a sudovi spori i popustljivi.
  • Žar rulje

    08.04.2018 23:53
    Pa da, dogorelo do kraja... pa počela pravda rulje.
    Iako refleksno želim da kažem da ti lopovi zaslužuju linč do smrti, moram da podsetim sebe da civilizaciju čini neka odmerenost, da se tako izrazim. Doziranje kazni, pa i doziranje nagrada. Ali kada civilizacije nema, ovo što se desilo u Meksiku je potpuno prirodna pojava.

    Logičan sled događaja običnih ljudi (da, običnih, iako se ponašaju kao besna rulja) koji samo žele da prežive. Za opstanak je potreban neki red, i oni ga sada prave kako znaju i umeju.

    Može da se ubaci i lekcija za ove naše na vrhu. Eto šta se dešava kada saterate živo biće u ćošak. Isto je sa svim organizmima, pokušavaju da prežive. To je prirodna i normalna pojava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.

VIDEO: Tuča u gruzijskom parlamentu

Na sastanku pravnog odbora parlamenta Gruzije, gde se raspravlja o projektu zakona o transparentnosti stranog uticaja, jedan od opozicionih poslanika napao je predstavnika vladajuće partije.

Izraelska vojska tvrdi da se taoci drže u Rafi

Izraelska vojska saopštila je večeras da se taoci oteti tokom napada palestinskog islamističkog pokreta Hamas 7. oktobra drže u Rafi, na jugu pojasa Gaze, gde Izrael želi da pokrene vojnu ofanzivu.