Dejli telegraf: Identifikovane osobe koje su otrovale Skripalja i njegovu ćerku

Policija i obaveštajne agencije identifikovale su osumnjičene za napad na bivšeg špijuna Sergeja Skripalja i njegovu ćerku Juliju, piše "Dejli telegraf".
Kako navodi list, veruje se da protivteroristička policija radi na slučaju protiv osumnjičenih, za koje se veruje da su se vratili nazad u Rusiju.
 
"Telegraf" saznaje da će istraga trajati još nekoliko meseci, ali da je došlo do velikog pomaka u identifikaciji osoba za koje se veruje da su umešanje u napad.
 
Kako navodi list, osumnjičeni su verovatno identifikovani putem lista letenja.
 
Sergej i Julija Skripalj otrovani su nervnim agensom u britanskom Solzberiju 4. marta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.