VIDEO: Kolima uleteo među pešake u Njuportu, četvoro povređenih

Uoči početka velikog maratona u Njuportu, u Velsu, automobil je uleteo među pešake u centru tog grada i povredio četiri osobe, a vozač je pobegao.
Kako javljaju britanski mediji, dve osobe su teško povređene.
 
Policija je saopštila da ne smatra da ovaj incident ima veze s terorizmom, niti sa maratonom koji se danas održava u gradu, prenosi BBC. 
 
Automobil je, nakon što je napustio mesto incidenta, pronađen u plamenu oko tri kilometra odatle, a potera za vozačem je u toku. 
 
 
Na licu mesta, u centru grada, odmah nakon incidenta raspoređen je policijski kordon. 
 
Automobil, plavi "ford si maks", udario je u tri žene i jednog muškarca, a vozača očevici opisuju kao crnokosog 20-godišnjaka. 
 
Četiri povređene osobe, na koje je naleteo automobil, prebačene su u bolnicu, a dve ženske osobe su zadobile povrede potencijalno opasne po život, saopštila je policija. 
 
Na osnovu snimka objavljenog na društvenim mrežama, vozač je udario automobilom jednu osobu, ostavivši je nepomičnu na ulici, a potom se vratio i ponovo prešao točkovima preko nje. Prolaznici su, za to vreme, pokušavali da vozača zaustave gađajući vetrobran njegovog automobila. 
 
  • Ludak

    29.04.2018 13:59
    Moram kupiti auto, vidim da je ovo novi trend...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.