VIDEO: Gori još jedan neboder u Dubaiju, nema povređenih

Vatrogasci u luci u Dubaiju pokušavaju da ugase požar koji je izbio u visokom tornju, nakon što je peščana oluja zahvatila taj grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Vladina kancelarija za medije u Dubaiju saopštila je da je požar izbio u nedelju ujutru u tornju Zen, a da su stanovnici evakuisani i da povređenih nije bilo. Kako agencija navodi, nije jasno šta je uzrokovalo požar. 
 
Grad Dubai koji je ispunjen neboderima pretrpeo je do sada veliki broj požara tokom izgradnje tih objekata. Prošle godine taj grad je uveo nove odredbe koje se tiču bezbednosti u slučaju požara kojima je propisano da neboderi budu građeni od materijala koji je mnogo otporniji na vatru. 
 
Vlasti su prethodno priznale da se najmanje 30.000 zgrada širom UAE sastoje od materijala koji ubrzavaju širenje požara.
 
  • Mladen

    13.05.2018 12:53
    Ne moze se protiv prirode, pustinja bila i pustinja ce postati, dzaba im sva nafta i pranje para

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.