VIDEO: Dečak se pretvarao da je policajac i opljačkao slepog čoveka

Njujorška policija je saopštila da je uhapšen 14-godišnji dečak zbog toga što je ukrao novčanik slepom čoveku, pretvarajući se da mu pomaže kao policajac.
VIDEO: Dečak se pretvarao da je policajac i opljačkao slepog čoveka
Foto: Pixabay
Njegova majka ga je predala policiji posle skoro sedam dana.
 
Policija je saopštila da je prišao jednom 64-godišnjaku prošlog ponedeljka, ponudivši mu pomoć. Na snimku koji je policija objavila vidi se dečak kako otvara ranac čoveku i iz njega vadi novčanik, a neposredno nakon toga je potrošio 500 dolara u obližnjoj radnji koristeći kreditnu karticu.
 
Tinejdžer za sada nije identifikovan, a optužen je za tešku krađu i da se predstavljao kao policajac sa kriminalnom namerom.
 
Portparol policije dodao je da je dečak trenutno sa svojom porodicom.
 
  • Gladius et anus

    21.05.2018 07:55
    Maximus
    Код нас ни не мора се претвара... Највећи је проблем да ли ће у шлајбуку пронаћи неку пару јер један чика је пре неколико година пензионерима дубоко гурнуо руку у џеп без намере да је скоро извади...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet