Zatvoren granični prelaz između BiH i Hrvatske, očekuje 200 migranata

Granični prelaz Velika Kladuša Maljevac, između BiH i Hrvatske, zatvoren je danas oko 13 časova nakon što su prema njemu organizovano krenuli migranti smešteni na području Velike Kladuše.
Zatvoren granični prelaz između BiH i Hrvatske, očekuje 200 migranata
Foto: Pixabay
Iz MUP-a Unsko-sanskog kantona (MUP USK) potvrđeno je da je ovaj granični prelaz zatvoren, a da se u blizini graničnog prelaza nalazi oko dve stotine migranata žele da pređu u Hrvatsku i nastave dalje put prema zapadnim zemljama Evropske unije.
 
Migranti su zaustavljeni na oko dve stotine metara od granice, a policija pregovara s njima da se udalje od graničnog prelaza i da se vrate u prihvatni centar.
 
MUP USK zatražio je pomoć od ostalih bezbednosnih agencija u BiH zbog blokade Graničnog prelaza Velika Kladuša Maljevac, jer su zbog ovog slučaja na terenu angažovane sve policijske snage iz ovog kantona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet