VIDEO: Nevreme u Šibeniku - poginuo ribar, vetar čupao stabla i nosio krovove

U nevremenu koje je pogodilo Šibenik i okolinu jedna osoba je poginula, a naneta je velika materijalna šteta.
U moru kod Žaborića jutros oko 3 sata pronađeno je telo 49-ogodišnjeg ribara koji je nešto pre ponoći, tokom olujnog nevremena, pao u more sa ribarskog broda kod ostrva Krapanj.
 
Dojavu da je član posade ribarskog broda pao u more primila je Stanica pomorske policije Šibenik i od tog trenutka za njim su tragala tri ribarska broda, brod Lučke kapetanije i policijski čamac.
 
Nevreme koje je pogodilo taj deo Hrvatske oko 23 sata rušilo je stabla, razbijalo automobile, a mnogi brodovi su nasukani. Prema podacima Centra 112, u nevremenu je oštećeno oko 20 automobila, a primljeno je pet poziva za spasavanje na moru.
 
Najviše štete u gradu nevreme je napravilo u Biocima gde je sa prodavnice auto delova iščupalo krov i na automobile parkirane ispred bacilo veliku reklamu. Na rivi su uništena dva kioska.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet