Britanka pala sa kruzera i u moru provela deset sati

Brod hrvatske Obalske straže jutros je spasio Britanku koja je sinoć oko ponoći pala sa kruzera i u moru je provela skoro deset sati.
Britanka pala sa kruzera i u moru provela deset sati
Foto: Pixabay
Prema rečima kapetana broda Obalske straže Lovra Oreškovića, žena je bila iscrpljena, ali u dobrom zdravstvenom stanju. Iz predostrožnosti je, ipak, prebačena u bolnicu u Pulu, preneo je AP.
 
Pod još nerazjašnjenim okolnostima žena je pala u more sa kruzera "Norveška zvezda", u trenutku kada se brod nalazio na oko 95 kilometara od hrvatske obale.
 
Nacionalni centar za spasavanje na moru alarmirao je Obalsku stražu jutros u 6:30 časova i u potragu je odmah krenuo brod "Cavtat". Na osnovu podataka o poziciji kruzera u vreme incidenta i izveštaja meteorološke službe o pravcu i jačini vetra, članovi posade "Cavtata" su izračunali gde bi Britanka otprilike mogla da se nalazi i u 9:40 časova ugledali su je na oko 1.300 metara od mesta pada u more.
 
O incidentu je obaveštena britanska ambasada u Hrvatskoj, a istragom će se utvrditi šta se tačno desilo.
  • Mira

    20.08.2018 00:37
    Britanka se napila :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.