Na obale Sredozemnog mora 21 telo isplivalo

Dvadeset i jedno telo, za koje se veruje da su migranti koji su poginuli prilikom pokušaja da dođu do Španije, isplivalo je ovog meseca na obale Sredozemnog mora.
Na obale Sredozemnog mora 21 telo isplivalo
Foto: Pixabay
Time je broj ukupno nastradalih ove godine u Sredozemnom moru porastao na 1.586, saopštila je Međunarodna organizacija za migracije (IOM).
 
Ostaci devet supsaharskih Afrikanaca pronađeni su 4. septembra na obali u blizini Marse Ben Mhindi, u alžirskoj provinciji Tlemsen, oko 200 kilometara od španske obale. 
 
Narednog dana pronađena su još četiri tela na susednoj plaži Saidia preko puta granice sa Marokom. Ostaci šest migranata, uključujući dve žene i jedno dete pronađeni su 10. septembra u Driuču, u blizini Nadora, u Maroku, saopštio je IOM. 
 
Telo jedne žene pronađeno je na plaži Las Salinas u Roketas de Maru, u Almeriji 11. septembra, a telo mladog supsaharskog Afrikanca pronašli su ribari u blizini Almadrabe, u španskoj enklavi Seuti 13. septembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet