Dečak podelio očev ekstazi drugarima misleći da su to bombone

Jedan osmogodišnjak, koji je pronašao skrivene tablete ekstazija svoga oca, podelio ih je sa svojim drugarima misleći da su to u stvari bombone.
Dečak podelio očev ekstazi drugarima misleći da su to bombone
Foto: Pixabay
Dečak, poreklom iz indonežanske provincije Rijau, otkrio je zelene pilule u kolima svoga oca i potom ih ponudio drugovima koji sa njim pohađaju osnovnu školu. Grupa dečaka je bila starosti između sedam i devet godina. 
 
Prema pisanju lokalnih medija, dvojica dečaka su odbila da pojedu "bombone", pošto im se nije svideo njihov neprijatan ukus. Međutim, oni koji su ih uzeli ubrzo su se našli u bolnici, žaleći se na glavobolju i vrtoglavicu. 
 
"Deca su mislila da su te zelene pilule u stvari slatkiši. Izlomili su ih na polovine i podelili među sobom", izjavio je portparol lokalne policije Sunarto. "Dečaci se sada, posle kraćeg lečenja, osećaju dobro", rekao je on. 
 
Otac dečaka koji je pronašao ekstazi priznao je da je droga njegova, posle čega je uhapšen. On bi mogao da bude optužen za zanemarivanje dece i ugrožavanje njihovih života.
  • Nemanja

    18.09.2018 18:17
    Glupost
    1. Ukus extazija je toliko odvratan da ga niko ne bi zamenio za bombone bilo kakve vrste, tj, reakcija nenaviknutog deteta bi bila da momentalno ispljune isti
    2. "glavobolja i vrtoglavica" nisu simptomi uzimanja istog

    Ko zna sta se ovde stvarno desilo...
  • Slobodan

    18.09.2018 11:09
    E deco, deco...
  • Mnogo dobro

    18.09.2018 10:42
    https://youtu.be/3z4Cu_brouQ

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet