Otkazan let putnicima za Sarajevo, agencija "nestala"

Blizu 80 državljana BiH u ponedeljak nije moglo da se vrati u Sarajevo sa letovanja u Tunisu, kako je bilo planirano, jer im je čarter let otkazan.
Otkazan let putnicima za Sarajevo, agencija "nestala"
Foto: Pixabay
Jedna od putnica izjavila je da je na odmor u Tunis otputovala u organizaciji turističke agencije "Elite" iz Sarajeva, a da je jučerašnji let otkazan bez objašnjenja i bez ikakvih informacija kada bi mogli da se vrate kući, prenosi portal klix.ba.
 
Putnici su, kako se navodi, uplašeni i iscrpljeni, jer nisu spavali celu noć niti imaju bilo kakvu informaciju o tome šta se dešava. Let je trebalo da bude juče u 15.30, ali ga nije bilo. 
 
"Nismo spavali i sedimo na koferima celu noć. Niko nam ništa ne govori i ne znamo kome da se obratimo", kazala je ta putnica. Vodiči su putnicima kazali da je osoblje agencije "Elite" na kolektivnom godišnjem odmoru, a da vlasnici nisu tu. 
 
Portal Klix.ba je pokušao da stupi u kontakt s agencijom "Elite", čije je sedište u Sarajevu, ali su na mobilni bili nedostupni, dok se na fiksne telefonske linije niko nije javljao.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.