Britanski milijarder i njegova žena ubijeni na Tajlandu

Tela britanskog milijardera Alena Hoga i njegove tajlandske supruge pronađena su danas u njihovoj luksuznoj vili na Tajlandu, nedelju dana posle njihovog ubistva koje je, kako se sumnja, naručio brat njegove supruge, saznaje se iz policijskih izvora.
Hog (64) je ubijen hicima iz vatrenog oružja, a njegova supruga Not Suden (60) udarcima čekića, rekao je komandant policije Manas Kerdusuko. Tela su nađena u iskopanim rakama dubokim oko dva metra na imanju njihove vile koja se nalazi u provinciji Fre, na severu zemlje, dodao je on.  
 
Istražitelji sumnjaju da je Varut Ratansadžakit, stariji brat supruge britanskog milijardera, naručio dvostruko ubistvo i angažovao trojicu ubica kojima je ukupno plaćeno 50.000 bata (oko 1.300 evra).  
 
"Motiv ovog zločina je porodični i finansijski sukob koji dugo traje između bračnog para i Varuta Ratansadžakita", rekao je šef policije.  
 
Dvojica od trojice angažovanih ubica su uhapšeni i dva naloga za hapšenje izdata su za trećeg osumnjičenog i za brata ubijene Not Suden.  
 
Alen Hog, inženjer i poslovni čovek poreklom iz Edinburga, pre više godina preselio se na Tajland gde je izgradio luksuznu vilu. 
  • Lala

    25.09.2018 13:29
    Dežurni krivci
    Čudi me kako ovi du. elisci englezi nisu već optužili ruse i za ovo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet