Đoković posustao u finalu Kvinsa, Čilić slavio

Hrvatski teniser Marin Čilić savladao je Novaka Đokovića u finalu Kvinsa sa 2:1 u setovima, posle preokreta i velike borbe.
Čilić je posle tri časa igre bio bolji od srpskog tenisera, čime je došao do svoje 18. titule u karijeri. 
 
Đoković nije iskoristio prilike u drugom setu, propustio je meč loptu na 5:4, ali i prednost od 4:1 u taj-brejku i gubitak šest poena zaredom. 
 
Đoković ove ATP Tur nedelje nije branio nijedan bod, tako da ga očekuje 'skok' na listi, pa će od ponedeljka biti 17. teniser sveta. 
 
Ovo će biti dan upisan u istoriju hrvatskog tenisa, s obzirom na to da su, sa samo nekoliko sati razmaka, i Borna Ćorić i Marin Čilić osvojili titule na travnatim podlogama Halea i Kvinsa.
  • X

    25.06.2018 09:38
    @ Rade neimar, kada osvojis sto je Novak osvojio, zaradis koliko je on zaradio znaci finansijski novac mu netreba, ovaki porazi su strasan emotivni udarac, igrao sam tenis na niskom novou pa se malo razumem u psihu takmicara, moj komentar je bio pozitivan jer volim Novaka kao sto volim svoga sina
  • Rade Neimar

    25.06.2018 08:13
    Zašto penzija
    Pobogu gospodine x, zašto je ovo žalosno gledati? Koliko tenisera ne primiriše ni prvih 50 mesta pa igraju, a ovde 17 mesto, finale sa petim igračem na atp lisi, borba ravnopravna, itd,itd. Mislim da smo se teško o Novaka ogrešili, čim je sišao sa trona, okrenuli mu leđa, neki se čak i izruguju. Ne poštujemo svoje a Del Potro nam je bio simpatičan i na 400. mestu. Nole, sam Bog nam te darivao, nismo te zaslužili.
  • Sever Srbije

    24.06.2018 22:28
    Vvv
    Croasanu amebo samo se raduj!
    BRAVO NOLE SRBINE!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.