Vimbldon: Đoković u polufinalu

Novak Đoković plasirao se u polufinale Vimbldona savladavši Japanca Keija Nišikorija sa 3:1, po setovima 6:3, 2:6, 6:2, 6:2.
Đoković je trijumfovao nakon dva sata i 38 minuta igre.
 
U prvom setu, Novak je nakon razmene brejkova uspeo da stvori kontrolu i osvoji ga sa 6:3. U drugom setu Nišikori je zaigrao znatno bolji i zasluženo ga dobio sa 6:2.
 
Đoković uzvraća u trećem setu u kom je uspeo da nadigra protivnika i dođe do više nego dobre igre. Krajem trećeg i na početku četvrtog seta Đoković je imao seriju od 8:1 u osvojenim gemovima i potpuno je držao konce meča u svojim rukama.
 
U poslednjem setu proradio je u velikoj meri i forhend, pa je do kraja meča dva puta oduzeo servis Japancu i ponovo sa 6:2 priveo meč kraju.
 
Novak se plasirao u polufinale Grend slema prvi put od 2016. godine.
 
Njegov rival u polufinalu biće Španac Rafael Nadal, koji je sa 3:2 savladao Argentinca Huana Martina Del Potra.
  • Jaca

    11.07.2018 17:24
    Sampion
    Bravo Novace

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.