Đoković i Anderson danas za pehar Vimbldona

Novak Đoković i Južnoafrikanac Kevin Anderson sastaju se danas u finalu Vimbldona.
"Nadam se da ćemo pre svega moći da igramo obojica. Bio je "tobogan" i za njega u poslednjih nekoliko mečeva, ali ovo je neverovatno dostignuće za mene posle svega što sam doživeo i okrećem se ka tom finalu", istakao je Đoković.
 
Meč će početi u 15 časova.
 
Vimbldon se igra za nagradni fond od 34 miliona funti.
  • Ptić Rugalac

    15.07.2018 13:15
    South Africa
    Anderson je eliminisao Federera, nadam se da će i Đokovića pobediti u današnjem finalu. Idemo, Kevine, možeš ti to!!!!
  • Zivan

    15.07.2018 12:20
    Meč između Andersona i Iznera je trajao šest i po sati, a nije bilo niti jednog brejka. Svaki igrač je osvajao poene na svki svoj servisi i niti jedan više. Bilo je to i šest i po sati dosade...
  • deda

    15.07.2018 10:04
    pre neku godinu su se sastali na istoj trevi, nole je bio na ivici ispadanja a onda je andersonu servis popustio a ritern proradio i nole ga je dobio sledeca tri, covek ima servis i to je to, koliko je to kvalitetan tenis diskutabilno, kako god nole je na korak do forme

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.