Vaterpolisti potvrdili prvo mesto u grupi i plasman u četvrtfinale EP

Vaterpolo reprezentacija Srbije potvrdila je prvo mesto u grupi i plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Barseloni, pošto je pobedila Slovačku sa 13:5 (5:1, 3:3, 2:1, 3:0), u utakmici poslednjeg, trećeg kola Grupe D.
Šestorica igrača Srbije postigla su po dva gola - Dušan Mandić, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Milan Aleksić, Nikola Jakšić i Filip Filipović, dok je jedan gol postigao Nemanja Vico.
 
U ekipi Slovačke Lukaš Durik bio je najefikasniji sa dva gola, a po jedan pogodak postigli su Mihal Uradnik, Maroš Tkač i Marek Tkač.
 
Vaterpolisti Srbije su sa sve tri pobede izborili prvo mesto u grupi i direktan plasman u četvrtfinale, gde će igrati najverovatnije protiv Mađarske, 24. jula.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.