Danas glasanje u Britaniji, Kanadi i SAD

Državljani Srbije upisani u posebne evidencije u Velikoj Britaniji, Kanadi i SAD glasaće danas na parlamentarnim izborima.
Republička izborna komisija odlučila je da se u te tri zemlje glasa dan ranije, od sedam do 20 sati po lokalnom vremenu. U inostranstvu će se glasati na ukupno 38 biračkih mesta u 22 države.
 
U nedelju, od 7.00 do 20.00 sati glasaće se na biračkim mestima u Austriji, Belgiji, BiH, Italiji, Južnoafričkoj Republici, Makedoniji, Rumuniji, Rusiji, Nemačkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Francuskoj, Holandiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Češkoj i Švajcarskoj.
 
Rezultati glasanja na biračkim mestima u inostranstvu ne smeju se javno saopštavati niti isticati na biračkom mestu pre završetka glasanja u Srbiji.
 
Autor: Beta
  • Mile

    23.04.2016 17:51
    Eeee,a ja sutra ovde.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.